ISKANJE

Utrinki iz 57. Sejma Dom v Ljubljani

Utrinki iz 57. Sejma Dom v Ljubljani

Sejmi, od nekdaj privlačna oblika trženja, so za potencialne kupce zanimivi predvsem zaradi številnih informacij in novosti, ki jih je moč prejeti na enem mestu. A poleg možnosti primerjave različnih ponudnikov in ustvarjanja širšega pregleda tržišča, obisk sejma kupcu ponuja še nekaj drugega: pristen, ne-virtualen odnos in pogovor z ljudmi, ki dihajo in živijo za svoj posel. Pozitiven odnos in zagon do dela, ki odlikuje večino slovenskih razstavljalcev, je navdušujoč, zato vedno z veseljem delimo nekaj naših utrinkov. Na Sejmu Dom, ki je sicer posvečen celoviti izgradnji doma, smo iskali predvsem zanimivosti, ki bi lahko polepšale notranjost vašega doma.


Dekoraca: Veko Hiše @ Sejem Dom

Lesene dekorativne obloge, ki so poleg glavne panoge izdelave lesenih hiš, oken, vrat, nadstreškov in vrtne opreme, del ponudbe družinskega podjetja Veko Hiše, so na voljo v številnih različicah in bodo v vaš dom vnesle toplino. Pozitivnost, veselje do posla in prijaznost, ki jo je moč čutiti v družinskem podjetju, je zagotovo dobra popotnica za uspešno sodelovanje s strankami.


Dekoraca: Mizarstvo Markelj @ Sejem Dom

Mizarstvo Markelj, družinsko podjetje, ki stremi k tehnično in oblikovno dovršenimi izdelki iz lesa, je v spremstvu bogatega nabora vrat, predstavilo dve izbrani jedilnici. Očarala nas je oblika in obdelava lesenih delov ter harmonična kombinacija s skrbno oblikovanimi kovinskimi podnožji.


Dekoraca: Mizarstvo Markelj @ Sejem Dom

Kako v množici ponudbe pritegniti obiskovalca, bi moralo biti eno izmed ključnih vprašanj, ki si jih v pripravi sejemske postavitve zastavi razstavljalec, a v Sloveniji na tem področju ostaja še precej prostora za razvoj. Poleg smiselno oblikovanega razstavnega prostora in izbire zanimivih izdelkov, bo domiselna animacija navdušila že tako utrujenega obiskovalca in ga v kombinaciji s prijaznostjo obdržala na razstavnem prostoru. Lip Bled nas je tokrat ustavil z zanimivo poslikavo telesa in razstavnim prostorom Hiška narave, kjer je bila predstavljena njihova ponudba notranjega stavbnega pohištva.


Dekoraca: Lip Bled @ Sejem Dom; Unikatna poslikava telesa je nastajala izpod rok Alenke Peternel Huber, ki vam nudi tudi stenske poslikave.


Dekoraca: Lip Bled @ Sejem Dom

Želite v vašem domu pričarati pravo magično vzdušje? Ustvarite ga z dodatki, svetili, zavesami in unikatnimi izdelki podjetja Velana. Prava paša za oči, telo in dušo tistih, ki cenijo kvaliteto in unikatnost. Spostite se v lastnem domu, užijte wabi-sabi filozofijo s polno žlico in uživajte v lepoti neponovljivih detajlov.


Dekoraca: Velana @ Sejem Dom


Dekoraca: Velana @ Sejem Dom


Dekoraca: Velana @ Sejem Dom

IZI mobili nas na sejmih običajno navdušujejo s svojimi uporabnimi rešitvami za optimalno izrabo prostora, kot so vgradne omare s prilagodljivo notranjostjo, dvižne omare s posteljo in številne druge. Letos so predstavili še njihovo linijo masivnega pohištva iz recikliranega lesa iglavcev, ki bo popolnoma začarala ljubitelje recikliranja in podeželske domačnosti.


Dekoraca: IZI mobili @ Sejem Dom


Dekoraca: IZI mobili @ Sejem Dom

Slovenci smo ljubitelji elegantnih kuhinj v visokem sijaju, ki poleg dokaj enostavnega čiščenja in vzdrževanja, prostoru z odsevom dodajajo veličastnost in globino. V Mizarstvu Peternelj so kuhinji v beli barvi dodali otok v temnejših odtenkih in tako poskrbeli za ravno pravšnji vizualni poudarek v skladu s trendi.


Dekoraca: Mizarstvo Peternelj @ Sejem Dom


Dekoraca: Mizarstvo Peternelj @ Sejem Dom

Da bi vaše stanovanje postalo dom, je poslanstvo podjetja Alples, ki ga v pohištveni indrustriji odlikuje bogata tradicija izdelkov za opremo bivalnih prostorov. Prijetna domačnost ob pogledu na kuhinje, nas je za trenutek iz razstaviščne dvorane popeljala v sproščeno domače okolje. Podeželska toplina kuhinje Trenta ali sproščena sodobnost kuhinje iz linije Urbana – obe sta zasnovani tako, da bosta zlahka dohajali potrebam in zahtevam živahnega družinskega tempa. Za male ali velike kuharje, z zvrhano mero udobja.


Dekoraca: Alples @ Sejem Dom


Dekoraca: Alples @ Sejem Dom


Dekoraca: Alples @ Sejem Dom


Dekoraca: Alples @ Sejem Dom

Kot mladostna igrivost, nas vsakič znova s svojimi novostmi očarajo izdelki, ki jih nudi podjetje Sarai Golden Home. Tisti, malo bolj drzni, kot tudi lovilci trendov, ne bojte se izstopati in pogumno poiščite rešitev, ki bo dopolnjevala vaš slog in karakter.


Dekoraca: Sarai Golden Home @ Sejem Dom


Dekoraca: Sarai Golden Home @ Sejem Dom

Kljub vsej lepoti, ki jo skozi okno nudi okolica doma, si na trenutke vsakdo zaželi kanček zasebnosti. Tudi prijetno sonce, ki razvaja spomladi, je sredi poletnega dne vseeno moteče za oko. Za brezskrbnost bivanja v vašem domu zato ne pozabite posvetiti dovoj pozornosti senčilom, ki naj estetsko dopolnjejo opremo vašega doma. Podjetje Interlux, zastopnik senčil Coulisse, s svojo raznovrstno ponudbo in kvaliteto izdelkov navdušuje tako arhitekte kot tudi končne uporabnike. Razstavni prostor, iz katerega je prihajala čudovita svetloba svetil iz kolekcije Ong Cen Kuangin, nas je poleg ponudbe senčil popolnoma osvojil tudi z vrhunskimi pohištvenimi kosi iz lesa. Recept za dobro počutje: v dom vnesite nekaj sodobnih elementov tradicionalnih obrti, ki nahranijo vašo dušo.

Ko nas težko pričakovani topli dnevi zvabijo na prosto, ni poti nazaj. Uživanje ob dobri hrani in družbi nas razbremeni vsakodnevnih obveznosti in nam vrača energijo, zato ni presenetljivo, da vedno več pozornosti namenjamo pri izbiri kosov vrtnega pohištva. Priročni in elegantni žari čistih linij, ki so jih predstavili v podjetju Haby, so preprosti za pripravo jedi, hkrati pa tudi markanten kos na vašem vrtu ali terasi.


Dekoraca: Haby @ Sejem Dom


Dekoraca: Haby @ Sejem Dom

Letna kuhinja je na seznamu marsikaterega ljubitelja peke na prostem. Pizza, spečena na vašem vrtu, bo v dobri družbi še bolj slastna. Izdelki podjetja Kamini Kočevar – klasični ali moderno minimalistični, so vedno prava paša za oči.


Dekoraca: Kamini Kočevar @ Sejem Dom

Pridih nostalgije s sodobnimi prednostmi v obliki prostostoječega retro hladilnika Amica in živahne barve armatur za umivalnike Pleante je le del ponudbe podjetja Plus Tehnika.


Dekoraca: Plus Tehnika @ Sejem Dom


Dekoraca: Plus Tehnika @ Sejem Dom

Praktične rešitve nas vedno navdušijo, zato je modularna otroška posteljica Magicland, ki jo je predstavilo podjetje LIP Satler, zagotovo ujela našo pozornost. Posteljica, ki z variacijami postavitve elementov, spremlja vašega otroka skozi več razvojnih faz otroštva, olajša težavno menjavo pohištva zaradi (pre)hitro rastočih otrok in njihovih potreb.


Dekoraca: LIP Satler @ Sejem Dom

Mogoče vam bo všeč tudi ...