ISKANJE

Preprosto okroglo ogledalo kot element dekoracije

Preprosto okroglo ogledalo kot element dekoracije

Funkcija ogledala je lahko večja od le praktičnega pripomočka, ki odseva vašo podobo. Kadar ga uporabite kot del dekoracije, v prostor dodate globino in svetlobo, hkrati pa ga s premišljeno postavitvijo in izbranim odsevom dodatno poživite. Ne omejite se torej na uporabo ogledal zgolj v kopalnici ali predsobi, z njimi ustvarjajte zanimive odseve in poglede kjerkoli v vašem domu.

Namesto slike obesite ogledalo

Veliko ogledalo bo pritegnilo pozornost, a ne bo zasenčilo ostalih kosov pohištva. V prostoru, ki ne potrebuje dodatnih poudarkov, z njim zapolnite prostor za umetnine.

Omehčajte minimalizem in ravne linije

Okrogla ogledala v prostor dodajajo mehkobo, zato jih uporabite, kadar se vam zdi, da je prostor hladen. V prostoru, ki je minimalističen, bo okroglo ogledalo dodalo kanček sproščenosti.

Podvojite prostor

S pomočjo ogledala boste prostoru v trenutku dodali občutek večjega volumna. Velika jedilnica bo tako še dodatno pridobila na prostornosti, predsoba pa ne bo več tako utesnjena.

Zapolnite prazni vogal

Vas moti neroden vogal v vaši dnevni sobi in razmišljate, kako ga zapolniti? Ena od rešitev je postavitev okroglega ogledala, s katerim boste optično izravnali pravi kot prostora.

Združite razdeljeno

Stopite izven običajnih okvirjev in klasičnih postavitev ogledal. Na vrhu dveh umivalnikov uporabite le eno, a ogromno okroglo ogledalo, ki bo združilo ne samo kopalniške omarice, ampak tudi njene uporabnike.

Večje ali manjše – izbira je vaša

Večja okrogla ogledala so priljubljena že vrsto let in krasijo številne sodobne ambiente, a preprosta okrogla oblika, ne glede na velikost, pravzaprav nikoli ne gre iz mode. Če ste torej ljubitelji kosov, ki prostor nevsiljivo obogatijo s svojo klasično popolnostjo, je morda ravno ta oblika ogledala prava izbira za vas, primerno velikost pa izberite sami.

Mogoče vam bo všeč tudi ...