ISKANJE

KOPALNICA: pospravite jo v treh preprostih korakih

KOPALNICA: pospravite jo v treh preprostih korakih

Je v vaši kopalnici zavladal nered? Se po vogalih skriva cela vrsta šamponov, mil in raznoraznih pripomočkov? Čas je, da ukrepate. Da bo proces nekoliko lažji, priporočamo, da se držite treh osnovnih korakov:

1. Razvrščanje

KOPALNICA: pospravite jo v treh preprostih korakih – razvrščanje

Izdelke smiselno razvrstite v kategorije. Začnite pri umivalniku in nadaljujte po celotni kopalnici. Za lažjo organizacijo si pripravite tri škatle. V prvo pospravite stvari, ki ne sodijo v kopalnico, v drugo predmete za v shrambo, v zadnjo škatlo pa lahko zložite izdelke, ki so sicer še uporabni, a jih ne potrebujete ali vam ne ustrezajo. Te lahko podarite tistim, ki bi jih bili veseli. Škatle označite z ustreznimi napisi kot na primer: »v shrambo«, »drugam« in »daj naprej«.

2. Selekcija

KOPALNICA: pospravite jo v treh preprostih korakih – selekcija

Vse zlomljene, odslužene in neuporabne kose zavrzite. Ker gre ne nazadnje za kopalnico, boste verjetno v njej našli kakšne zmečkane robčke, posušene maskare, stare, a neuporabljene kreme in podobno. Vse stvari, ki jih prekriva plast prahu, naj takoj romajo v koš.

3. Organizacija

KOPALNICA: pospravite jo v treh preprostih korakih – organizacija

Tako, zdaj so vam ostale le tiste stvari, ki jih resnično potrebujete. Preostale izdelke organizirajte s pomočjo nižjih škatel, košar ali razdelkov, namenjenih kopalnicam. Naj se v vašo kopalnico vrneta red in svežina. Zagotavljamo vam, da se boste v pospravljeni kopalnici takoj bolje počutili.

Naslovna fotografija: Designed by jannoon028 / Freepik

Mogoče vam bo všeč tudi ...