ISKANJE

Kako reciklirati prazne plastenke?

Kako reciklirati prazne plastenke?

Večerja s prijatelji? Piknik na vrtu? Romantika v dvoje? Za uspeh ne potrebujete veliko, le pravo družbo in prijetno vzdušje. Za slednje lahko poskrbijo prazne plastenke. Iz njih namreč že v nekaj minutah ustvarimo čudovite svečnike, izvirno namizno dekoracijo za druženja na prostem ali igrive dodatke za otroške zabave.

Plastenke so preproste za obdelavo, saj so precej mehke in upogljive, obenem pa postrežejo z različnimi oblikami in barvami. Uporabimo jih lahko na številne načine, zato pogumno zavihajmo rokave in pričnimo z ustvarjanjem. V navdih vam predstavljamo tri ideje za recikliranje odsluženih plastenk in čudovite umetnine, ki iz njih nastanejo.

VIDEO:

Naj se ob naslednji prazni plastenki prebudi vaša ustvarjalna žilica, vaši gostje bodo prijetno presenečeni.

Romantični svečnik

Sveže limone, medene marjetice in unikaten svečnik – kombinacija, ki razvaja vse čute.

Romantični svečnik

Romantični svečnik

 

Grm hibiskusa

Proslavite osebne zmage ali si na domačem vrtu pričarajte Havaje. Vse, kar potrebujete, so kozarci s pecljem, nekaj zelenja in barvne plastenke. Eleganten grm hibiskusa bo očaral tako vas kot vaše najbližje.

Hibiskusov grm

Hibiskusov grm

 

Jagodke

Otroška zabava, vitaminski smoothie ali pa osvežilni koktajl – jagodni kozarci so prava izbira za vse priložnosti. Za popoln izgled si natisnite in izrežite še jagodne listke.

Jagodke

Jagodke

 

Mogoče vam bo všeč tudi ...