ISKANJE

Dekoriraj s sadjem

Dekoriraj s sadjem

Sadje osvežuje na različne načine, kot vitaminski smoothi, sadni sladoled ali sveže iztisnjen sok. V času vrtnih zabav lahko sadje uporabimo kar za osvežitev mize – sadni pogrinjek je prava izbira za katerikoli del dneva!

Maline

Maline
Dopoldanska osvežitev s sveže utrganimi malinami in grškim jogurtom bo poskrbela za lahkotnost dneva. Živa barva malin naj vas prebudi in vam da energijo za preostanek dneva.

Limone

Limone
Rezine limon postavite v stekleno vazo, zalijte z vodo in dodajte vejice svežega rožmarina. Dišave, ki bodo prevzele vašo mizo, bodo pika na i dobrotam iz vašega žara.

Pomaranče

Pomaranče
Lesena košarica s pomarančami je lahko popolna dekoracija za popoldansko osvežitev. Pomarančni sladoled s karamelo in vejico mete bo v izdolbenih pomarančnih lupinicah poskrbel za nasmeh vaših gostov. Za večje skledice lahko izdolbete grenivko.

Jabolka

Jabolka
Ko se spusti sonce in temperature postanejo prijetnejše, si v družbi privoščite kozarec dobrega vina. Poskrbite za prigrizek, vzdušje naj pričarajo svečniki iz pravih jabolk.
Jabolk po končanem večeru ne zavrzite, ampak jih shranite v hladilnik. Naslednje jutro odstranite svečko in jabolka stisnite v svež sok.

Oglejte si tudi navodila za pripravo svečnikov iz jabolk.

 

Izdelala in fotografirala: Nataša Hodnik Korinšek

Mogoče vam bo všeč tudi ...