ISKANJE

7 nasvetov strokovnjakov za notranjo opremo

7 nasvetov strokovnjakov za notranjo opremo

Opremljanje in urejanje prostora je del našega vsakdana. Za ustvarjanje ne potrebujete ustreznega naziva, pa tudi lastnega doma ne. Pomembno je le, da prostoru, ki ga imate, vtisnete svoj pečat. To lahko storite na veliko različnih načinov, tako s polaganjem dizajnerskih tapet in osvežitvijo svetil kot tudi izdelovanjem ali obnavljanjem pohištva. Ne glede na odločitev, proračun in izbrani slog pa je nekaj strokovnih nasvetov vedno dobrodošlih.

Za vas smo izbrali 7 nasvetov strokovnjakov s področja notranje opreme, ki vam morda olajšajo naslednjo potezo pri ustvarjanju.

1. nasvet

“Dodatek, ki je na prvi pogled čisto prevelik in nesorazmeren s prostorom, lahko sobo naredi precej bolj zanimivo.”
Ally Kim, Interiors Writer

2. nasvet

“Tla, stene in sedežne garniture naj bodo nevtralne. Trendom sledite s pomočjo cenovno dostopnih izdelkov, kot so blazine in senčniki za svetilke.”
Ceri Murray, Interior Designer

3. nasvet

“Dodatki, umetnine, rastline in cvetje poživijo vsak prostor, zato v ta namen vedno prihranite nekaj sredstev. V nasprotnem primeru bo še tako lepo opremljen prostor videti kot del razstavnega salona in ne kot dnevna soba.”
Linda Merrill, Interior Designer

4. nasvet

“Vaš dom naj bi odražal vaš značaj, zato kupite izdelke, brez katerih si ga ne morete predstavljati. Bolje je imeti slab okus, kot biti brez njega.”
Charlotte Duckworth, Interiors Expert

5. nasvet

“Pri notranjem oblikovanju ne prehitevajte z odločitvami. Začnite živeti v prostoru, ugotovite, kako ga uporabljate, in z organskimi odločitvami ustvarite popolno sobo zase.”
Katy Orme, Interior Writer

6. nasvet

“Najboljše notranje oblikovanje je tisto, ki upošteva vas in vaš življenjski slog. Če se osredotočamo le na končni videz, bo prostoru manjkala duša.”
Shaynna Blaze, Interior Designer

7. nasvet

“Impulzivnemu nakupovanju se izognite z ozko barvno paleto, s skrbnim načrtovanjem pa poskrbite, da bo končna shema delovala kot zaključena celota.”
Jo Hamilton, Interior Designer

 

 

Vir:

“Interior Design Tips: 100 Experts Share Their Best Advice.” The LuxPad, 11 julij 2017, www.amara.com/luxpad/interior-design-tips/.

Vir fotografije:

Breather. “Unsplash.” Unsplash, unsplash.com/photos/-NNyXVQH9Ho?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText.

Mogoče vam bo všeč tudi ...