ISKANJE

10 stvari, ki jih lahko uporabljate doma in na šotorjenju

10 stvari, ki jih lahko uporabljate doma in na šotorjenju

Ljubitelji šotorjenja, ki se večkrat odpravijo na krajše ali daljše počitnice v naravi, so večinoma zelo dobro opremljeni s potrebščinami za prijetno bivanje na prostem. A tudi vsi tisti, ki se spanja pod zvezdami poslužite le občasno, lahko uživate lepote narave brez večjih skrbi in dodatnih stroškov. Potrebujete le kanček iznajdljivosti in čimveč stvari, ki jih lahko prinesete kar od doma.

1. Zložljiva vrtna mizica

Balkonska mizica je lahko čisto prava zunanja kuhinja, ki stoji poleg šotora. Nanjo pritrdite organizator iz blaga za pribor in kuharske pripomočke, posodo pa postavite na vrh ali jo obesite na dodatne vrvi ob straneh.

3. Večja plastenka

Za gibanje v naravi v večernih urah lahko poskrbi priročna naglavna svetilka, a morda boste potrebovali tudi bolj ambientalno osvetlitev vašega šotora. Naglavno svetilko pritrdite na plastenko tako, da osvetljuje notranjost plastenke, in uživajte v prijetni svetlobi.

3. Pas za hlače

Če bo v bližini vašega šotora drevo, ga lahko izkoristite kot del vaše zunanje kuhinje. Na deblo pripnite pas za hlače ter nekaj kljukic in tako osušite posodo.

4. Plastični zaboji

Zaboji so priročni za shranjevanje in prenašanje posode, hkrati pa nudijo možnost dodajanja raznovrstnih dodatkov. Če zaboj obrnete in dodate palico, lahko nanjo obesite papirnate brisačke.

5. Vedra

Vedro s pokrovom nudi prostor za shranjevanje, če na vrh dodamo še blazino, pa na njem lahko tudi sedimo.6. Otroške igralne podloge

Igralne podloge, ki malčkom omogočajo toplo in mehko površino za igranje, lahko v šotoru olajšajo tudi vaše spanje.

7. Preproge

Zakaj ne bi šotora opremili v stilu? Preproge iz vašega doma lahko krasijo tudi šotor, še posebej tiste, ki so pralne ali namenjene zunanjim prostorom.

8. Košare

Kadar šotorite z družino, lahko čevlji ležijo vsepovsod. Da bi čevlji ostali na enem mestu, pripravite košaro in se izognite nepotrebnemu iskanju.

9. Pisarniške sponke

Uporabite pisarniške sponke za držanje šotorskih vrat.

10. Vreče za igrače

V vreče za igrače lahko pospravite toaletne pripomočke, perilo in različne manjše predmete.

Mogoče vam bo všeč tudi ...